Over ons

Wereldwijde leider in oplossingen voor supply chain management


Met meer dan 13 jaar ervaring in de elektronische componentenindustrie, kunt u rekenen op BYCHIPS om uw meest betrouwbare leverancier van elektronische componenten te zijn.

Ons unieke marktinzicht onderscheidt ons van de concurrentie. We hebben klantspecifieke supply chain-oplossingen ontwikkeld om uw bedrijf effectief te laten werken.

In een wereld waar alles geautomatiseerd is, kunt u van BYCHIPS verwachten dat het u persoonlijke ondersteuning en uitzonderlijke klantenservice biedt.

Rapid Response en gestroomlijnde distributieprocessen stellen u in staat om de benodigde materialen te krijgen, snel en zonder uw productielijnen in gevaar te brengen.

Wat kunnen we voor je doen?

BYCHIPS is uw beste partner in inkoop van halfgeleidercomponenten.

Wij bedienen bedrijven van wereldwijde EMS, OEM-bedrijven en distributeurs tot kleine en lokale fabrikanten. BYCHIPS biedt niet alleen oplossingen voor tekorten aan componenten, maar we hebben ook verschillende diensten om onze klanten overtollig te behandelen.

Onze technisch geschoolde en inkoop ervaren medewerkers spreken meer dan 20 verschillende talen om de dialoog aan te gaan met klanten en leveranciers van over de hele wereld.

BYCHIPS is sinds 2005 betrokken bij de distributie van elektronische componenten naar de industrie. We zorgen ervoor dat onze klanten componenten snel en goedkoop verkrijgen en kunnen ze bovendien helpen bij het wegwerken van overtollige voorraad.


E-mail ons nu: sales@bychips.com