Nieuws

Led-chauffeur voert 1,6A uit bij maximaal 38V, van 5-38V

LTM8005-led-driver

Buck-boost, buck en SEPIC-topologieën zijn ook verkrijgbaar bij dezelfde module, die wordt geleverd in een hoge betrouwbaarheid (H-klasse) -versie die een werking garandeert van -40 ° C tot 150 ° C. "Het brede ingangsspanningsbereik en de 150 ° C-werking maken deze μModule LED-driver ideaal voor toepassingen in de automobiel- en industriële verlichting", aldus het bedrijf.

Binnenin bevinden zich: een dc-dc-controller, stroomschakelaar, Schottky-diode en stroomtoonweerstand, plus een p-kanaalschakelaar voor PWM-dimmen.

De werkingsfrequentie is instelbaar tussen 100 kHz en 1 MHz en de ingebouwde gespreide spectrum frequentiemodulatie wordt aangeboden om EMC-metingen te verbeteren.

De helderheid kan worden aangepast door middel van de LED's die kunnen worden bestuurd door een paar analoge regelpinnen met lineaire regel - de pen met de laagste stroominstelling heeft voorrang, of PWM dimt met een bereik tot 3.000: 1.

Kortsluitbeveiliging met uitgangskoppeling is aanwezig, evenals open LED-beveiliging, programmeerbare ingangsstroomlimiet, ingangsstroomrapportage en uitvoerstroomrapportage.

E- en I-graden werken van -40 ° C tot 125 ° C.