Anna #lepurushja #dashuria ❤
@miriamcani 😘 @eda.gilanii 😘

Model @botaemimit 🤗
#sozia #cloned #shirleytemple 🤗

#happybirthday #Alita #somebunnyistwo #lepurushja #honeybunny #bombonieradona #konfeta @mshijon_

#happybirthday #Alita #somebunnyistwo #lepurushja #honeybunny @mshijon_

#happybirthday #Alita #somebunnyistwo #lepurushja #honeybunny @mshijon_

Majsa
Kukulla lepurushe antialergjike,material tepër I butë dhe I dashur për fëmijët 😍


Përmasa e kukulles :55cm
Realizohet e personalizuar me qendisje me dorë punuar bukur dhe pastër😊.
Qendisur me shume dashuri 🥰
💖💛💙 Coco Kids 💖💛💙
🚘 Trasporti behet nepermjet 📮 Postes Adex, ky sherbim eshte falas brenda vendit, trasporti paguhet nga ne 🤝.

#cocokids #kukullalepurushe #lepurushja #epersonalizuar #qendisje #bebe #dhurateditelindje #embroidery #dhurataimeepare #blingashtepia #

Leandra

Kukulla lepurushe antialergjike,material tepër I butë dhe I dashur për fëmijët 😍


Përmasa e kukulles :55cm
Realizohet e personalizuar me qendisje me dorë punuar bukur dhe pastër😊.
Qendisur me shume dashuri 🥰
💖💛💙 Coco Kids 💖💛💙
🚘 Trasporti behet nepermjet 📮 Postes Adex, ky sherbim eshte falas brenda vendit, trasporti paguhet nga ne 🤝.

#cocokids #kukullalepurushe #lepurushja #epersonalizuar #qendisje #bebe #dhurateditelindje #embroidery #dhurataimeepare #blingashtepia #

Tiara
Kukulla lepurushe antialergjike,material tepër I butë dhe I dashur për fëmijët 😍


Përmasa e kukulles :55cm
Realizohet e personalizuar me qendisje me dorë punuar bukur dhe pastër😊.
Qendisur me shume dashuri 🥰
💖💛💙 Coco Kids 💖💛💙
🚘 Trasporti behet nepermjet 📮 Postes Adex, ky sherbim eshte falas brenda vendit, trasporti paguhet nga ne 🤝.

#cocokids #kukullalepurushe #lepurushja #epersonalizuar #qendisje #bebe #dhurateditelindje #embroidery #dhurataimeepare #blingashtepia #

Bjona

Kukulla lepurushe antialergjike,material tepër I butë dhe I dashur për fëmijët 😍


Përmasa e kukulles :55cm
Realizohet e personalizuar me qendisje me dorë punuar bukur dhe pastër😊.
Qendisur me shume dashuri 🥰
💖💛💙 Coco Kids 💖💛💙
🚘 Trasporti behet nepermjet 📮 Postes Adex, ky sherbim eshte falas brenda vendit, trasporti paguhet nga ne 🤝.

#cocokids #kukullalepurushe #lepurushja #epersonalizuar #qendisje #bebe #dhurateditelindje #embroidery #dhurataimeepare #blingashtepia #

Nicole

Kukulla lepurushe antialergjike,material tepër I butë dhe I dashur për fëmijët 😍


Përmasa e kukulles :55cm
Realizohet e personalizuar me qendisje me dorë punuar bukur dhe pastër😊.
Qendisur me shume dashuri 🥰

#cocokids #kukullalepurushe #lepurushja #epersonalizuar #qendisje #bebe #dhurateditelindje #embroidery #dhurataimeepare #blingashtepia

Joris

Kukulla lepurushe antialergjike,material tepër I butë dhe I dashur për fëmijët 😍


Përmasa e kukulles :55cm
Realizohet e personalizuar me qendisje me dorë punuar bukur dhe pastër😊.
Qendisur me shume dashuri 🥰
💖💛💙 Coco Kids 💖💛💙
🚘 Trasporti behet nepermjet 📮 Postes Adex, ky sherbim eshte falas brenda vendit, trasporti paguhet nga ne 🤝.

#cocokids #kukullalepurushe #lepurushja #epersonalizuar #qendisje #bebe #dhurateditelindje #embroidery #dhurataimeepare #blingashtepia #

Hera

Kukulla lepurushe antialergjike,material tepër I butë dhe I dashur për fëmijët 😍


Përmasa e kukulles :55cm
Realizohet e personalizuar me qendisje me dorë punuar bukur dhe pastër😊.
Qendisur me shume dashuri 🥰
💖💛💙 Coco Kids 💖💛💙
🚘 Trasporti behet nepermjet 📮 Postes Adex, ky sherbim eshte falas brenda vendit, trasporti paguhet nga ne 🤝.

#cocokids #kukullalepurushe #lepurushja #epersonalizuar #qendisje #bebe #dhurateditelindje #embroidery #dhurataimeepare #blingashtepia #

Filmform Distribution News:
KONCERT NË VITIN 2014
Conny Karlsson Lundgren

5.10 min, HD 1080p color/sound

“How you cheated us, Oh Zare. How beautiful you are”

The work departs from the Albanian film ”Koncert Në Vitin 1936” (1978), which can be seen as formulating a subtle critique of a totalitarian system from within the system itself. The restaged concert, in collaboration with local human rights organization Aleanca LGBT, raises questions on how to reimagine existing narratives to make them one’s own, when nothing else is there.
#Filmform
#KoncertNeVitin2014
#KoncertNeVitin1936
#AleancaLGBT
#UnstraightMuseum
#ConnyKarlssonLundgren
#TeftaTashkoKoço
#Lepurushja
#tbt

Ma cherie 🍒🤤
^
^
^
^

#love #zemer #shpirt #cherie #lovelyrics #lepurushja #zemraime #truekapo #ledrivula #kida #s4mm #tayna #rina #loredana #xhensilamyrtezaj #heart #mozzik #getinjo #video #videostar #loveu

Kush #esht #lepurushja #ktu ?? @amadea_fashion_blogger @endrra__e_bardh_cdo_nuseje_ @dritan.kurti.969

@mandinishtullaofficial #lepurushja #lalit #almusmusic

#urime
#lepurushja #vogel ditlindjapar

L'amore la cosa più bella nell mondo 😍😍
#iloveyou
#bebi
#lepurushja

#evodlaime
#cotolata #amore #persempre #tiamo❤️ #jet #albania #italia #😍

🐇 & 🐑 #baby #twins #sheep #twinsisters #heracompany #funnybaby #lepurushja #dhe #delja

#acropolis #athens #lepurushja

#love #loveu #inlove #lepurushja #flowers #colors

Emushi im!! Shpirti vogel❤️ mrekullia ime❤️❤️ #littleprincess #mylittlelove #mylittlegirl #lepurushja #shpirti #imissyou #iloveyou 😘

#Lepurushja ogel #Ajla

#lepurushja