Mione Global Indonesia @Bontang... keren banget nih bisnis... No MLM, No Money Games...

ini ASLI Untungnyaa... sy sdh merasakan... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜anda mau? Chat me 08125578976 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#mymi1global #mymi1 #mymi1international #bisnismudah #bisnis

#mymi1indonesia #mymi1internationalbusiness #mymi1internationalbusiness #mymi1top #mymi1global #mymi1 #mymi #mymi1awesome #mymi1international #mymi1jakarta #mymi1billionclub #mymi1billionare

#mymi1indonesia #mymi1internationalbusiness #mymi1 #mymi1global #mymi1globaltelco #mymi1globalsdnbhd #mymi1top #mymi1jakarta #mymi1awesome

. *Yuk Bisnis Pulsa!!*
_Mengapa??*_๐Ÿ’ฌ๐Ÿ‘€ Karena ini bisnis yang paling mudah dijalankan.

Pulsa termasuk KEBUTUHAN POKOK bagi masyarakat kota. Bisa untuk kebutuhan sendiri, keluarga, tetangga maupun teman. ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉโ†—๐Ÿ’น๐Ÿ“Š๐Ÿ“ˆ
Data 2014, kebutuhan pulsa telekomunikasi seperti handphone dan internet data service di Indonesia naik sampai 4 triliun per hari. Juga menurut data PLN 2014, Indonesia merupakan pengguna listrik prabayar terbesar di Dunia dan saat ini penggunaan Meteran PraBayar (MPB) dari PLN terus bertambah. Artinya makin banyak konsumen yang butuh PULSA LISTRIK. *Fantastis!! โœจPangsa Pasar Luas!!*๐ŸŒŸ
Momentum inilah yang membuat Mi1 Global Sdn Bhd (HQ Kuala Lumpur, Malaysia) membuka kantor cabang PT. Mi One Global Indonesia di Jakarta.

_*Dengan plan bisnis yang sangat menguntungkan, anda dapat memilih paket sesuai kebutuhan, diantaranya:*_

1). *Paket Silver*
Deposit Pulsa USD780 (senilai Rp7.800.000,-)
Diskon +/- 50%
Cukup bayar Rp3.840.000,-
Jadwal:
#Pulsa awal Rp 300.000,-
#Setiap 10 hari Program Mi1 secara otomatis kirim pulsa ke saldo TC anda Rp125.000,- x 60kali = Rp7.500.000,- 2). *Paket Diamond*
Deposit Pulsa USD 3,100 (senilai Rp 31.000.000)
Diskon +/- 50%
Cukup bayar Rp15.240.000,-
Jadwal:
#Pulsa Awal Rp1.000.000,-
#Setiap 10 Hari program Mi1 secara otomatis kirim pulsa ke saldo TC Anda Rp500.000,- x 60kali = Rp30.000.000,- 3) *Paket Platinum*
Deposit Pulsa USD 9,900 (senilai Rp 99.000.000,-)
Diskon +/- 60%
Cukup bayar Rp 39.600.000
Jadwal:
#Pulsa Awal Rp 1,500.000
#Setiap 10 Hari program Mi1 secara otomatis kirim pulsa ke saldo TC Anda Rp 1.500.000,- ร— 65 kali = Rp 98.500.000

4). *Paket VIP*
Deposit Pulsa USD 21,200
(Senilai 212.000.000,-)
Diskon +/- 66%
Cukup bayar Rp72.000.000,-
Jadwal:
#Pulsa Awal Rp2.000.000,-
#Setiap 10 Hari program Mi1secara itomatis kirim pulsa ke saldo TC anda Rp3.000.000,- x 70kali = Rp210.000.000,- Note: Saldo Pulsa yg diberikan oleh perusahaan MyMi1.com bisa
1) ditukar dgn pulsa hp all operator dengan pecahan isi ulang (25ribu s/d 100ribu)
2) ditukar dgn token listrik nominal 20rb- 1juta
3) bisa dijual ke konsumen, member lain, ataupun dijual kembali ke perusahaan. *Are you Ready!?*๐Ÿ“ข
Tunggu apalagi, Grab it

Selamat pagi

Sentiasa kekalkan focus dan jangan cepat mengalah! Sentiasa bersemangat!

#TeamAzizan Credit: @drazizanosman
#inspirasikejayaan #mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang #Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

Selamat pagi

Sentiasa kekalkan focus dan jangan cepat mengalah! Sentiasa bersemangat!

#TeamAzizan Credit: @drazizanosman
#inspirasikejayaan #mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang #Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

#inspirasikejayaan #mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang

#Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #protraderscourse #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

#inspirasikejayaan #mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang

#Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #protraderscourse #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

Selamat pagi

Percayalah pada diri sendiri kerana ia merupakan rahsia utama kejayaan anda untuk berjaya!


#TeamAzizan #mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang #Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #protraderscourse #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

Selamat pagi

Percayalah pada diri sendiri kerana ia merupakan rahsia utama kejayaan anda untuk berjaya!


#TeamAzizan #mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang #Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #protraderscourse #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

[ BERITA TERGEMPAR . BERITA TERGEMPAR !!!! .. ]
.
.

Mymi1 international nak bagi anda peluang Menjadi Jutawan online Telco ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ !!! Mana mungkin duduk umah online boleh jd jutawan ๐Ÿ˜Œ itu dulu cik abg oiii .. zaman sekarang berkembang pesat dengan teknologi serba canggih sama juga ekonomi pun makin meningkat... Haihhh kalau tak buat 2,3 kerja mmg garu kepala tiap2 bulan ๐Ÿ˜”๐Ÿ’ธ .. So kami group network marketing Mymi1 Global ingin bagi peluang pada anda untuk buat Side income yang effective dan lagi menguntungkan anda dalam dunia pemasaran online Global ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ผ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต !!!!
. P/S : ssshhh.... Jangan bgtau orang yg di mymi1 kami menyediakan plan Passive income tau , setiap hujung minggu dpt duit , Hehhe xyh tunggu hujung bulan tiap minggu pun masyuk dah huhuhu .. For more info ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
. ๐Ÿ“žWhatsapp : 0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
.

#mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang #Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #lifestyle #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #protraderscourse #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

[ BERITA TERGEMPAR . BERITA TERGEMPAR !!!! .. ]
.
.

Mymi1 international nak bagi anda peluang Menjadi Jutawan online Telco ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ !!! Mana mungkin duduk umah online boleh jd jutawan ๐Ÿ˜Œ itu dulu cik abg oiii .. zaman sekarang berkembang pesat dengan teknologi serba canggih sama juga ekonomi pun makin meningkat... Haihhh kalau tak buat 2,3 kerja mmg garu kepala tiap2 bulan ๐Ÿ˜”๐Ÿ’ธ .. So kami group network marketing Mymi1 Global ingin bagi peluang pada anda untuk buat Side income yang effective dan lagi menguntungkan anda dalam dunia pemasaran online Global ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ผ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต !!!!
. P/S : ssshhh.... Jangan bgtau orang yg di mymi1 kami menyediakan plan Passive income tau , setiap hujung minggu dpt duit , Hehhe xyh tunggu hujung bulan tiap minggu pun masyuk dah huhuhu .. For more info ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
. ๐Ÿ“žWhatsapp : 0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
.

#mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang #Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #lifestyle #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #protraderscourse #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

[ BERITA TERGEMPAR . BERITA TERGEMPAR !!!! .. ]
.
.

Mymi1 international nak bagi anda peluang Menjadi Jutawan online Telco ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ !!! Mana mungkin duduk umah online boleh jd jutawan ๐Ÿ˜Œ itu dulu cik abg oiii .. zaman sekarang berkembang pesat dengan teknologi serba canggih sama juga ekonomi pun makin meningkat... Haihhh kalau tak buat 2,3 kerja mmg garu kepala tiap2 bulan ๐Ÿ˜”๐Ÿ’ธ .. So kami group network marketing Mymi1 Global ingin bagi peluang pada anda untuk buat Side income yang effective dan lagi menguntungkan anda dalam dunia pemasaran online Global ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ผ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต !!!!
. P/S : ssshhh.... Jangan bgtau orang yg di mymi1 kami menyediakan plan Passive income tau , setiap hujung minggu dpt duit , Hehhe xyh tunggu hujung bulan tiap minggu pun masyuk dah huhuhu .. For more info ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
. ๐Ÿ“žWhatsapp : 0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
.

#mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang #Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #lifestyle #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #protraderscourse #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

[ BERITA TERGEMPAR . BERITA TERGEMPAR !!!! .. ]
.
.

Mymi1 international nak bagi anda peluang Menjadi Jutawan online Telco ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ !!! Mana mungkin duduk umah online boleh jd jutawan ๐Ÿ˜Œ itu dulu cik abg oiii .. zaman sekarang berkembang pesat dengan teknologi serba canggih sama juga ekonomi pun makin meningkat... Haihhh kalau tak buat 2,3 kerja mmg garu kepala tiap2 bulan ๐Ÿ˜”๐Ÿ’ธ .. So kami group network marketing Mymi1 Global ingin bagi peluang pada anda untuk buat Side income yang effective dan lagi menguntungkan anda dalam dunia pemasaran online Global ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ผ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต !!!!
. P/S : ssshhh.... Jangan bgtau orang yg di mymi1 kami menyediakan plan Passive income tau , setiap hujung minggu dpt duit , Hehhe xyh tunggu hujung bulan tiap minggu pun masyuk dah huhuhu .. For more info ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
. ๐Ÿ“žWhatsapp : 0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
.

#mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang #Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #lifestyle #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #protraderscourse #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

[ BERITA TERGEMPAR . BERITA TERGEMPAR !!!! .. ]
.
.

Mymi1 international nak bagi anda peluang Menjadi Jutawan online Telco ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ !!! Mana mungkin duduk umah online boleh jd jutawan ๐Ÿ˜Œ itu dulu cik abg oiii .. zaman sekarang berkembang pesat dengan teknologi serba canggih sama juga ekonomi pun makin meningkat... Haihhh kalau tak buat 2,3 kerja mmg garu kepala tiap2 bulan ๐Ÿ˜”๐Ÿ’ธ .. So kami group network marketing Mymi1 Global ingin bagi peluang pada anda untuk buat Side income yang effective dan lagi menguntungkan anda dalam dunia pemasaran online Global ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ผ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต !!!!
. P/S : ssshhh.... Jangan bgtau orang yg di mymi1 kami menyediakan plan Passive income tau , setiap hujung minggu dpt duit , Hehhe xyh tunggu hujung bulan tiap minggu pun masyuk dah huhuhu .. For more info ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
. ๐Ÿ“žWhatsapp : 0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
.

#mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang #Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #lifestyle #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #protraderscourse #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

[ BERITA TERGEMPAR . BERITA TERGEMPAR !!!! .. ]
.
.

Mymi1 international nak bagi anda peluang Menjadi Jutawan online Telco ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ !!! Mana mungkin duduk umah online boleh jd jutawan ๐Ÿ˜Œ itu dulu cik abg oiii .. zaman sekarang berkembang pesat dengan teknologi serba canggih sama juga ekonomi pun makin meningkat... Haihhh kalau tak buat 2,3 kerja mmg garu kepala tiap2 bulan ๐Ÿ˜”๐Ÿ’ธ .. So kami group network marketing Mymi1 Global ingin bagi peluang pada anda untuk buat Side income yang effective dan lagi menguntungkan anda dalam dunia pemasaran online Global ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ผ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต !!!!
. P/S : ssshhh.... Jangan bgtau orang yg di mymi1 kami menyediakan plan Passive income tau , setiap hujung minggu dpt duit , Hehhe xyh tunggu hujung bulan tiap minggu pun masyuk dah huhuhu .. For more info ?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
. ๐Ÿ“žWhatsapp : 0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
๐Ÿ“žWhatsapp :0145442705
.

#mymi1Global #CreateyourWealthIncome #sayajual #edagang #Roadtomillionaire #onlinebusiness #passiveincome #affiliate #youngentrepreneur #fundmanager #marektingbusiness
#mymi1malaysia #business #entrepreneur #malaysia #lifestyle #professionaltrainersteam #mymi1international #millionairementor #protraderscourse #coachingsystem #retireyoungretirerich #proudtobe #wallstreetasia #singapore #traderslifestyle #analysis #profits #vacation #motivation

Penerimaan orang Aceh sangat LUARBIASA.

Ramai lagi bakal menyusul.

#kamijalanterus

Hubungi untuk maklumat lanjut

852-7014-8833 (Akmal)

010 406 2612 (Asri)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera . ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅELNINO MYMI 1๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

โ™ปPRESENTASIโ™ป โšกโšกโšกBagaimana Pulsa selular dan rekening Listrik Anda menjadi income pasif bulananโšกโšกโšก BISNIS JARINGAN TELEKOMUNIKASI SELULAR =================== โœ…Tanggal : 06-12-2016 โœ…Hari : Selasa
โœ…Waktu : Jam 16.00 WIB
โœ…Tempat : Garoet , sigli โœ…Tiket : Free!!! โœ…Panitia : Novie Susanti โœ…Pemateri : Encik Nain Ipoh (Mi1 HQ)

Jumpa di sana!!!๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
KONTAK PERSON
Novi : 085362164811
Desi : 081262976656

YG ADA DI SANA BISA MERAPAT ๐Ÿ˜

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Hebat kan system MYMI1 payment gateway ni. Boleh topup untuk kekawan di 3buah negara mcm Indonesia, Singapore dan Thailand!

Untuk Malaysia semestinya boleh byr bill dan smua jenis topup! Semua hanya dihujung jari. Jommm beli mesin di mymi1. Jomm jadi pengguna yang BIJAK dengan berbelanja dengan jimat!
#mymi1global
#mymi1international
#mymi1awesome

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera . ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅELNINO MYMI 1๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

โ™ปPRESENTASIโ™ป โšกโšกโšกBagaimana Pulsa selular dan rekening Listrik Anda menjadi income pasif bulananโšกโšกโšก BISNIS JARINGAN TELEKOMUNIKASI SELULAR =================== โœ…Tanggal : 03-12-2016 โœ…Hari : Sabtu
โœ…Waktu : Jam 16.00 WIB
โœ…Tempat : Wisata Kuliner Sabang Fear, Pulau Sabang โœ…Tiket : Free!!! โœ…Panitia : Novie Susanti โœ…Pemateri : Encik Nain Ipoh (Mi1 HQ)

Jumpa di sana!!!๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
KONTAK PERSON
Novi : 085362164811
Desi : 081262976656

YG ADA DI SANA BISA MERAPAT ๐Ÿ˜

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Orang Aceh memang advance. Belum start preview bergabung terusss.

Tahniah ahli baru (yasminrich) dan Irhamna, hari ke-3 gabung sudah ada downline.
Hebat!

#RiccoNetwork ๐Ÿ“ž 013 473 2612 (Uncle / KL) ๐Ÿ“ž 812-6297-6656 (Desi / Aceh) ๐Ÿ“žย 853-6216-4811 (Novi / Aceh) ๐Ÿ“žย 852-7014-8833 (Mirza / Aceh)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Suasana ni Hotel Mekah pada pagi ni. Sibuk sharing dan fahamkan ahli baru dan prospek tentang manfaat sertai Mi1.



#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Bapak Ibni Fajar tidak sabar tunggu presentasi malam nanti, terus bawa prospek bertemu wakil Mi1 malaysia di Hotel Mekkah ๐Ÿ˜€

Hebat Bapak Fajar.

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Ahli baru Mi1 di Aceh, Bapak Ibnu Fajar, tekun mendengar penerangan dari team Mi1 Malaysia.

Sebab tak boleh tahan dgn plan marketing Mi1, beliau registered terusss package Silver.

Tahniah Bapak Ibnu Fajar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Seribu langkah itu bermula dengan langkah pertama.
Ayuh!

#RiccoNetwork ๐Ÿ“ž 013 473 2612 (Uncle / KL) ๐Ÿ“ž 812-6297-6656 (Desi / Aceh) ๐Ÿ“žย 853-6216-4811 (Novi / Aceh) ๐Ÿ“žย 852-7014-8833 (Mirza / Aceh)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Ahli baru Mi1 di Aceh, Bapak Ibnu Fajar, tekun mendengar penerangan dari team Mi1 Malaysia.

Sebab tak boleh tahan dgn plan marketing Mi1, beliau registered terusss package Silver.

Tahniah Bapak Ibnu Fajar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Seribu langkah itu bermula dengan langkah pertama.
Ayuh!

#RiccoNetwork ๐Ÿ“ž 013 473 2612 (Uncle / KL) ๐Ÿ“ž 812-6297-6656 (Desi / Aceh) ๐Ÿ“žย 853-6216-4811 (Novi / Aceh) ๐Ÿ“žย 852-7014-8833 (Mirza / Aceh)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

SERIBU LANGKAH BERMULA DARI LANGKAH PERTAMA.

JOM GEGAR!!!!!!!
.
.

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅELNINO MYMI 1๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ โ™ปPRESENTASIโ™ป โšกโšกโšกBagaimana Pulsa selular dan rekening Listrik Anda menjadi income pasif bulananโšกโšกโšก

BISNIS JARINGAN TELEKOMUNIKASI SELULAR =================== โœ…Tanggal :ย  01-12-2016 โœ…Hari :ย  Khamis โœ…Waktu :ย  Jam 16.00 WIB โœ…Tempat :ย  NA Caffe (Samping Hotel Mekah) โœ…Tiket : Free!!! โœ…Panitia : Novie Susanti โœ…Pemateri :ย  Encik Nain Ipoh (Mi1 HQ)

Jumpa di sana!!!๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ

#RiccoNetwork ๐Ÿ“ž 013 473 2612 (Uncle / KL) ๐Ÿ“ž 812-6297-6656 (Desi / Aceh) ๐Ÿ“ž 853-6216-4811 (Novi / Aceh) ๐Ÿ“ž 852-7014-8833 (Mirza / Aceh)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅELNINO MYMI 1๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ โ™ปPRESENTASIโ™ป โšกโšกโšกBagaimana Pulsa selular dan rekening Listrik Anda menjadi income pasif bulananโšกโšกโšก


BISNIS JARINGAN TELEKOMUNIKASI SELULAR =================== โœ…Tanggal :ย  01-12-2016 โœ…Hari :ย  Khamis โœ…Waktu :ย  Jam 16.00 WIB โœ…Tempat :ย  NA Caffe (Samping Hotel Mekah) โœ…Tiket : Free!!! โœ…Panitia : Novie Susanti โœ…Pemateri :ย  Encik Nain Ipoh (Mi1 HQ)

Jumpa di sana!!!๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ

#RiccoNetwork ๐Ÿ“ž 013 473 2612 (Uncle / KL) ๐Ÿ“ž 812-6297-6656 (Desi / Aceh) ๐Ÿ“ž 853-6216-4811 (Novi / Aceh) ๐Ÿ“ž 852-7014-8833 (Mirza / Aceh)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Jangan ketinggalan!

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia

#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Mymi1 go to nasdaq 2017-2018 #mymi1global #mymi1indonesia #mymi1terbaik

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅUcapan dari founder MyMi1, Dato KC Lim hari sabtu lepas di majlis pelancaran Mi Station di Muar, Johor ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

****************************************** Dlm 2 tahun akan dtg, target MyMi1 akan ade 5 bilion saham. Mesti rebut!!
Kita akan join venture dgn big company di luar negara... Sykt Insurans.. Semua kes dlm investment MyMi1 akan dilindungi oleh sebuah sykt insurans ke 3 terbesar di USA... Jika saham kita tak bernilai, sykt insurans ini pun takmau tanggung risiko MyMi1...
so saham MyMi1 adalah bernilai tinggi kerana company telekomunikasi yg pertama buat begini... ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป GOOGLE adalah company yg besar di dunia. mereka amat teliti bab undang2. tapi mereka pun memberi kepercayaan kepada MyMi1. yg join dgn kita bukan company kecik2. tapi bertaraf dunia!! Google dan Indosat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ kita jalankan biz yg LEGAL!! jangan risau...
MyMi 1 adalah sykt yg mengikuti undang2... Sekian... Ucapan Dato KC Lim... "2 minggu lagi MyMi1 akan buka pasaran di Filipina... Hujung Disember di India... "

#Mymi1Global
#OTCMarket
#RoadToNasdaq
#MyMi1IndosatGoogle
#PemegangSahamDilindungiInsurans
#JanganIkutKalauTakut
#BukanJanjiTapiTerbukti

Ucapan Dato Dr KC Lim Kelmarin

Dlm 2 tahun akan dtg, target Mymi1 5 bilion saham.

Mesti rebut!

Kita akan join venture dgn big company di luar negara...Sykt Insurans. Semua kes dlm investment Mymi1, akan dicover oleh sykt insurans. Sykt insurans ini adalah sykt insurans 3 terbesar di USA.

Jika saham kita tak bernilai, sykt insurans ini pun ย tak mau tanggung risiko mymi1.

So, saham Mymi1 adalah bernilai tinggi, kerana company telekomunikasi yg pertama buat begini.

GOOGLE adalah company yg besar, maka mereka amat teliti bab undang2, so mereka pun memberi kepercayaan kpd mymi1.
.
Yg join dgn kita bukan company kecik2, bertaraf dunia!! Google dan Indosat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kita jalankan bisnes yg legal, jadi don't be khuatir!!
.
Mymi1 adalah sykt yg mengikuti undang2.
.
.
*2 minggu lagi Mymi1 akan dibuka di Filipina. *Hujung Disember di India.

Insyaallah!

#Mymi1Global
#OTCMarket
#RoadToNasdaq
#Mymi1IndosatGoogle
#PemegangSahamDilindungiInsurans
#JanganIkutKalauTakut
#BukanJanjiTapiTerbukti

PANAS..!!!! PANAS...!!! Dah tak banyak dah tinggal..
Macam goreng pisang panas...!!!!

Siapa cepat dia untung..!! Jangan fikir lama2... Jom rangcang masa depan.. Ade sape2 nk beli share tak?? Cepat2 detail dgn Abam.. 013-9997223

Jangan habis baru nk contac Abam... Dah tak dapat nk tolong.. #mymi1Global
#OTCmarket

Alhamdulillah...Tahniah kpd @Desisriwahyuni team #RiccoNetwork di bawah #RyanaRich #Jeffrich #J9Network.

Semakin ramai yang nampak peluang dan ingin berjimat di Aceh, Indonesia. Kita berharap leader-leader di sana teruskan sharing kebaikan dan manfaat Mi1 ke seluruh Aceh dan Indonesia, di mana di Indonesia angka yang menjadi ahli masih kecil. Kami di sini support dari jauh. Gud luck!

@Akmalmirza
@Novisanti
@Desisriwahyuni
@Nurismi

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Do it Now...

#mi1 #mymi1 #mione #mymione #mymi1global #jutawanmymi1 #global #followforfollow #follow4follow #likeforlike #like4like #job #jobopportunity #business #bisnis #malang #surabaya #jakarta #bali #work #success #sukses #joinus

Tahniah!!!
Ahli baru bergabung dari Aceh, Indonesia telah buat pilihan tepat untuk berjimat belanja hangus bulanan.



Hubungi untuk maklumat lanjut

852-7014-8833 (Akmal)
010 406 2612 (Asri)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Kami nak merendeeeqqq... Mama teman korang movie...
Korang teman mama makan steamboat hokkeeyyy..


๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹DEAL!!!!!!!!!๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
JOOOMMMSSSS.....
#happyme #girlsdayout #loves #ohsembiz
#mymi1global #mymi1 #LentikDara
#hijabfashion #hajra #lentikdararich927

Jooommm capai bersama hakak....
#mymi1global #mymi1international #mymi

#warriorsrich46 #ohsembiz
#untungsendiri #untungsesaje #manfaat #semua #bayarbillgunarebate #untung
#reward #rolex #rm30k

Success is you...

#qotd #success #like4like #likeforlike #followforfollow #follow4follow #quotes #quote #grow #growth #motivation #spirit #soul #mi1hwteam #mi1 #mymi1global #indonesia #proud #simple #semangat

1. RM420!!
Simpan tak kaya hilang tak terasa TETAPI kalau mencuba, tidak mustahil boleh KAYA...

2. RM420!!
Dgn nilai serendah ini, anda mampu berjimat mampu menyelamatkan belanja hangus setiap bulan.

Anda yg mana? UNCLE nak kedua2 di atas... ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Hari ni landing lagi 2 akaun Silver dari Banda Aceh.

Syabas Desi Sriwahyuni dan Novie Susantie kerana bergabung bersama keluarga besar Mi1 Global.
.
#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1atjeh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh
#mudah
#jimat
#hemat
#hematpulsa
#hemattokenlistrik
#untung

Owner di bali #mymi1international #mymi1awesome #mymi #mymi1 #mymi1global #mymi1terbaik

TOLONG BACA SAMPAI HABIS SETIAP PATAH PERKATAAN DIBAWAH NI..BUKAN NK PAKSA TAPI TERRRRPAKSA JUGA

BACA ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Hanya 1 dari 15 org yg ada disekeliling saya tdk menggunakan handphone.14 org sedang menggunakan hp (termasuk aku)..Ini bererti hp adalah brg 'JAHAT' dan mengisi top-up kreditnya adalah brg 'WAJIB''.Top-up kredit adalah 'MAKANAN' Hp yg wajib dibeli oleh setiap pemiliknya..dan ianya adalah produk LAKU KERAS di abad ini.Rakyat Malaysia membelanjakan RM100 JUTA PER HARI hanya utk membeli ' makanan' hp mrk.
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
Belanja WAJIB ini telah menjadi BELANJA HANGUS tiap bulan..tapi apa yg kita dapat dr belanja hangus ini???Rebate?...
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
Yg pasti syarikat TELCO terus KAYA RAYA membuat keuntungan..Kita apa dapat?..
๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ
TAPI.....
Di Mymi1..kita akan dapat diskaun rebate dari belanja wajib ini..
Tanya saya bagaimana..
???
#mymi1global #gunasendiri #jimatsendiri #untungsendiri #1rumah1sistem

Whsapp 0128933771

HANYA 1 dari 15 org yg ada disekeliling saya tidak menggunakan handphone 14 org sedang menggunakan

hp (termasuk saya) Ini bererti hp adalah brg 'JAHAT' dan mengisi top-up kreditnya adalah brg 'WAJIB''.Top-up kredit adalah 'MAKANAN' Hp yg wajib dibeli oleh setiap pemiliknya..dan ianya adalah produk LAKU KERAS di abad ini.Rakyat Malaysia membelanjakan RM100 JUTA PER HARI hanya utk membeli ' makanan' hp mrk.
Belanja WAJIB ini telah menjadi BELANJA HANGUS tiap bulan..tapi apa yg kita dapat dr belanja hangus ini??Diskaun?Rebate?...
Yg pasti syarikat TELCO terus KAYA RAYA membuat keuntungan..Kita apa dapat?.. Tapi..
Di Mymi1..kita akan dapat diskaun rebat dari belanja wajib ini..
Tanya saya bagaimana.. #mymi1global
#mi1
#malaysia
#selangor
#shahalam
#klang

Whatsapp 0189191481

MYMI1 ๐ŸŒ Global Telco ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘

facebook.com/mymi1globaltelco ๐Ÿ‘ฎAwat Nak Ajak Jimat pun Tak Nakโ‰ ๐Ÿ’ก10 bulan Percuma Bil Bulanan pun Tak Mau โ‰ ๐Ÿ‘‰ Announcement Abam ๐Ÿ’ฐ JOM BERJIMAT ๐Ÿ“ข Online Jer โ˜‘ u buat u dapat la
โ˜‘ u tak buat u tetap dapat โ˜‘ u JIMAT u UNTUNG
โŒ u tak mau jimat u Rugi laaahh โ€ผ

PM ๐Ÿ“ฒ 012 2266102
๐Ÿ‘ฎ Perunding MyMi1

www.mymi1.com
www.mymi1millionaire.net

#mymi1global
#HanyaDiMyMi1

We are #rich46
#mymi #mymi1global #mymi1international

#projek10hari #6figureincome
#ohsembiz
#untungsesaje

SEKARANG!

Sesiapa yg ada kenalan di Aceh, boleh minta mereka hadir โฌ‡โฌ‡โฌ‡
.
Tarikh :

21/09/16 (Rabu)
Masa : 4.30pm (waktu Indonesia)
Tempat : NA Coffee Premium (Sebelah Hotel Mekkah)

Jom beramai-ramai!

Hubungi untuk maklumat lanjut

852-7014-8833 (Akmal)
010 406 2612 (Asri)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh

SEKARANG!

Sesiapa yg ada kenalan di Aceh, boleh minta mereka hadir โฌ‡โฌ‡โฌ‡
.
Tarikh :

21/09/16 (Rabu)
Masa : 4.30pm (waktu Indonesia)
Tempat : NA Coffee Premium (Sebelah Hotel Mekkah)

Jom beramai-ramai!

Hubungi untuk maklumat lanjut

852-7014-8833 (Akmal)
010 406 2612 (Asri)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh

HARI INI!

Sesiapa yg ada kenalan di Aceh, boleh minta mereka hadir โฌ‡โฌ‡โฌ‡ Tarikh :

21/09/16 (Rabu)
Masa : 4.30pm (waktu Indonesia)
Tempat : NA Coffee Premium (Sebelah Hotel Mekkah)

Jom beramai-ramai!

Hubungi untuk maklumat lanjut

852-7014-8833 (Akmal)
010 406 2612 (Asri)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh

๐Ÿ’ฏ% LULUS LPKPM ๐Ÿ’กBayar Bil Dapat ๐Ÿ’ฐ SAVING RM ๐ŸŒ Meh Abam SHARING. Nak ajak BERJIMAT jer.

๐Ÿ‘ฆ ANDA ๐Ÿ‘‡๏ฟฝBAYAR BULANAN
๐Ÿ‘‰ Bayar Bil TNB = Sebulan RM100
๐Ÿ‘‰ Bayar Bil TNB 12 bulan = Total RM1,200
โŒno free โŒno diskaun โŒbayar cara lama ๐ŸŒ Saya AHLI MYMI1 โœ… Buka akaun di MYMI1 = RM1,120/-
๐Ÿ‘‰ Terima Password dan ID
๐Ÿ‘‰ Terima Sistem Pembayaran MYMI1 Online
๐Ÿ‘‰ Terima Credit Selama 20 bulan untuk Pembayaran Bil Bulanan. โœ” Jimat 8 Bulan Bil TNB
โœ” Jimat Belanja dan Masa
โœ” Hanya akses dihujung jari
โœ” Perniagaan diiktiraf Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia. (LPKPM) ๐ŸŒ Sistem Setaraf Dunia ๐Ÿ“ฑ PM 012 2266102
๐ŸŽ“ Perunding Penjimatan MYMI1

facebook.com/mymi1globalincome
mymi1millionaire.net

#mymi1global
#HanyaDiMyMi1

Jom beramai-ramai!

Hubungi untuk maklumat lanjut

852-7014-8833 (Akmal)

010 406 2612 (Asri)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh

MYMI1 PAKEJ VIP โˆš Lulus LPKPM

MODAL MEMBERS RM21,000

PENERIMAAN>

RM600 (welcome members)
RM765 (tiap 10hari)
=
RM2,295 (sebulan)
Note: 10bulan dah pulang modal
=
RM54,150 total penerimaan.

PM 012 2266102
www.mymi1millionaire.net

#HanyaDiMyMi1
#mymi1global

Jom beramai-ramai!

Hubungi untuk maklumat lanjut

852-7014-8833 (Akmal)

010 406 2612 (Asri)

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh
#mymi1bandaacheh
#bandaaceh

#mymi1
#mymi1international
#mymi1indonesia
#mymi1global
#mymi1acheh

#mymi1bandaacheh
#bandaaceh

Hebatnya seorang wanita itu,
Bukan kerana dia kaya..
Bukan kerana dia cantik..


Bukan kerana dia berpangkat.. Tapi wanita yang hebat itu.. Tetap tersenyum saat berduka..
Tetap sabar menempuh ujianNya..
Tetap teguh berjuang untuk impian dan cita..
Tetap percaya doa adalah sumber kekuatannya.. Moga di permudahkan segala urusanku dan semua SAHABAT POSITIFKU.. SALAM JUMAAT & SELAMAT HARI MALAYSIA โค๏ธ๐Ÿ’– Amin... #bizwoman #independentwoman #salamjumaat #harimalaysia2016 #style #hijabfashion #mama #baby #mymi1global #mymi #warriorsrich46 #sabarituindah #berjaya #duniaakhirat

Unyu kan wkwkwk


#mymi1 #mymi1global #mi1 #mi1hwteam #b &w #blackandwhite #smile #happy #thailand #phuket #temple #temples #sotd #like4like #likeforlike #follow4follow #followforfollow #holiday

mymi1.com | mymi1millionaire.net (info)

Buat DUIT dengan TOPUP CREDIT (TC) โˆš percuma bil bulanan 10bulan

โˆš topup credit boleh cash out โˆš topup credit boleh buat tukaran RM * nilai TOPUP tukaran
= 1 TOPUP CREDIT (TC) = RM2.85 * bulanan terima 765TC
= tukaran 765TC x RM2.85 = RM2,180.25
= RM2,180.25 sebulan x 23 bulan 10hari
= RM50,872.5 total

PM 012 2266102 * rujuk Pakej Pilihan di web info

#mymi1global
#JimatSendiriUntungSendiri

mymi1.com | mymi1millionaire.net

Apa Pakej MASYUK ni?? Pakej Pasif Income?? WoW Hebat..

Leh Gandakan Income paling Mudah, Jimat, Untung dan terbukti. โˆš Lulus LPKPM โˆš Lulus BNM

PM 012 2266102

#mymi1global
#JimatSendiriUntungSendiri
#RugiTakJoinMyMi1

Bermula dengan RM420 jer.. Yakin, Fokus, Rajin anda mampu mencapai ANGKA yang anda mahu...

PM 012 2266102

#mymi1global

WoW..wow.. WoW lagiiii satu WOWWWW.. TOPUP CREDIT TERKUMPUL BERNILAI 3572.34TC

Tukaran Topup Bernilai = RM10,717.02

1TC = RM3

Memang best.. Guna Sendiri, Jimat Sendiri, Untung Sendiri.. PM 0122266102

#mymi1global
#sehatisejiwa

100% LULUS LPKPM
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
โˆš PERCUMA BIL BULANAN
โˆš PERCUMA CREDIT

โˆš YOU ARE THE BOSS

Bijak Bijak Bijak Pengguna
Bijak Bijak Dapat Penjimatan
Bijak Bijak Dapat Percuma
Bijak Pengguna Masyuk Pendapatan

Jangan pk lama sgt.. Meh PM segera

Join ME - Pm for info
0122266102

#realcompanyrealincome
#banyakbenefit
#jimatuntungpendapatan
#mymi1global

Thanks Jesus... Thanks Mymi1 for the Special Lenovo Reward... Thanks all HW Team for the support...

We are all the winner... #mymi1 #mymi1international #mymi1global #reward #lenovo #tablet #mlm #networkmarketing #multilevelmarketing #work #job #success #awesome #youngandsuccessful #billionaire #roadtobillionaire #kediri #malang #surabaya #nganjuk #jatim #jawatimur #joinus #today

Partner bukan sebarang partner...
Bukan hanya biz... tapi dlm silaturrahim dunia akhirat...


#love #friendship #bussiness #independentwoman #housewife #mymi1global #mi1global #beautiful #warriorsrich46 #projek10hari #rebate #byabsolute #ariani #shawl #jadora #zareethzehra

Joooomm follow.... #ferowalandouw
#mi1global
#embassador
#Cashcard

#indonesia #mymi1global #jimat #untung #malaysia #gunasendiri #artis #sinetron

Faham tak konsep Mymi1 ni?
.
.
Tgok gambar ni, dan cuba fahamkan tau๐Ÿ˜Š kalau tak faham msg abgmymi1 tau kat no 0102208534 :

0102208534
.
.
#mymi1 #mymi1international #mymi1global #business #jimat #jualmurah #bazarpaknil #malaysia

Mymi1 Management Team...

#mymi1global #mymi1international #mymi1 #tokenmurah #tokenplnmurah #pulsamurahbgt #pulsaelektrik #bisnispulsamurah #bisnispulsaonline #bisnispulsa #pulsa168 #paytren #paytreners #dutanetworkmalang #dutanetworkindonesia

Founder Mi1 Dato KC Lim is speak about Mi1 future...

Just listen and hear how amazing Mymi1 in the future... So, don't take to much time of thinking... Contact me and join Mi1 soon... #mymi1 #mymi1international #mymi1awesome #mymi1global #mymi1telco #business #work #job #mlm #networkmarketing #multilevelmarketing #youngandsuccessful #telecomunication #global #join #us #to #gain #success #soon

Sambil selam kena minum air...jd sambil borak smbil ber mymi1...

Dia sllu Sgt tanye "beb pe biz yg kau sllu post tu" haaa kan...ai da bercerita....bru la dia faham...konsep mymi1 mcm trivago... Korang ade maybank2u...ade [email protected] ade online banking lain...korang blh byr segala bill @ topup tapi....tp byr mmg mudah...sbb by online kan guna fon jgk...tp tetap jgk tolak duit dlm akaun korang sndri...duit tetap luak...soo

ape yg mmbezakan sistem online banking korang dgn sistem mymi1 sy adalah...korang punye online banking guna duit sendiri....sistem mymi1 sy guna rebat free yg stiap 10hari masuk tu je...duit sndri xluak pun

Korang byr bill @ topup xdpt ape2...
Tapi sy byr guna sistem mymi1..mymi1 bg byak rebat kasih syg pd sy..rebat free yg blh d cairkn jd duit... So inilah konsep trivago... Sstem lbh kurg sama tp konsep berbeza

Ade tempat yg blh jimatkn duit...knpe perlu mmilih utk terus hanguskan duit... Fikir2kan.... Info lanjut
Call/whatsapp
0127049325

#MyMi1International #mymi1global
#NurichEmpire #NurichNetwork #trivago #onlinepayment #sembangtehtarik #jimat #untungbesar #berbaloibaloi
#malaysiaindonesiathailandsingaporecambodia #syukur #syukuralhamdulillah

Pertama di Indonesia, Token PLN & Pulsa All Operator

termurah tercepat terpercaya & dapatkan harga 2x lebih murah daripada diluar, plus dapatkan penghasilan unlimited
T&C berlaku

mau tanya2, kenalan, nambah temen ..
Contact me... #mymi1 #mymi1international #mymi1awesome #mymi1global #job #work #mlm #multilevelmarketing #networkmarketing #business #to #success #youngandsuccessful #worldwide #indonesia #malaysia #thailand #singapore #jawatimur #malang #surabaya #kediri #nganjuk #joinus #joinusnow #askmehow

Bila adik beradik bersama... c adik tggl kampung...c kakak injured...c sepupu(minion)..xmakan lagi...xde energy...


Tggal la c abg2 sado ni menemani ai kemana jua...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Adik beradik ramai...semua d jaga oleh ibu dan ayah angkat masing2...sbb dgn jasa kamu la ibu dan ayah kamu dpt jimatkan duit beliau Dari terus hangus berasap...dpt duit....dapat HP free...tab free...jam Rolex free..kereta free..rumah 500k free... Indahnye dalam #MyMi1 ni

Jom bermymi1 Dari skrg...jgn tggu esok...Lusa...minggu depan..tahun depan...memang mereput la korang tpksa bayar semua bill guna duit sndiri...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #MyMi1untung #MyMi1ohsemsangat
#mymi1international #mymi1global
#mymi1powerbankgold #syukurselalu

This true that mi1 getting huge and huge everyday...

At least more than 1 person join mi1 everyday,and that's the proof that mi1 can solve our balance sheet... Don't worry to join mi1,this is not money game... I guarantee!!! #mymi1 #mymi1international #mymi1awesome #mymi1global #mymi1internationalbusiness #mlm #multilevelmarketing #networkmarketing #business #job #work #way #to #success #passiveincome #everyday #indonesia #malaysia #singapore #thailand #vietnam #brunei #china #malang #surabaya #kediri #jawatimur #join #us #soon

Orang xsuka....lantak p la sama dia...
Dia xnak ade lg rmai yg nak tau ttg bisnes kita...

Xnak cghita dunia la...kita cghita kt Malaysia...ade bpe juta org...sorg xnak...ade lg bpe juta yg nak... Kannn kann...๐Ÿ˜‹ guna prinsip ni

SW SW SW N

#adeakukesah
#nakkayakenapercaya
#mymi1global
#MyMi1untung
#mymi1awesome
#mymi1international

MASIH HOT!!!, MASIH AWAL !!!!... LOCK POSITION ANDA SEKARANG!!!! .. ;) INFO LANJUT :

https://www.facebook.com/Og-1Asean-532429890299977

#mymi1
#mymi1international
#mymi1awesome
#mymi1global
#prepaid
#prepaid2u
#prepaidjimat

Mi1 absolutely can't give money everyday, but in Mi1 we can have chance to get money everyday...

Ask me for more info... ๐Ÿ˜‰ #mymi1international #mymi1 #mymi1awesome #mymi1global #work #job #mlm #multilevelmarketing #networkmarketing #awesome #great #chance #to #success #with #us #kediri #malang #surabaya #jawatimur #indonesia

Raya sudah habis jadi sekarang kembali kepada bisnes....orang bisnes ni raya kejap2 je sebab kami HARI HARI SAMBUT HARI RAYA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰.....BERITA TERBARU kini mymi1 sudah masuk ke negara KEMBOJA!!!!

Memang superbb business dalam tempoh 1 tahun lebih kini MYMI1 sudah berada di 4 buah negara ๐Ÿ˜Ž

Alhamdulillah di pertemukan dengan platform yang sangat superb ni... ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ‘ who's next??? #mymi1global #mcbteam #adyyoungmillionaire

Mymi1 mulai dikenal masyarakat Indonesia... Segera gabung dengan Mymi1 International sebelum terlambat.



Pilihan paket dan keuntungan nya (Passive, TANPA PERLU AJAK TEMAN)
Paket ๐Ÿ‘‰ SILVER
โ–ถ Harga Paket Rp.3.840.000
๐Ÿ’ฐ Dapat deposit langsung Rp. 300.000
๐Ÿ’ฐ Dapat deposit lagi Rp. 125.000 per 10 hari selama 60 kali (Rp. 125.000 x 60 kali = Rp. 7.500.000)
๐Ÿ’ฐ Total deposit: Rp. 300.000 + Rp. 7.500.000 = Rp. 7.800.000
๐Ÿ’ฐ Keuntungan bersih: Rp. 7.800.000 - Rp. 3.840.000 = Rp. 3.960.000
Paket ๐Ÿ‘‰ DIAMOND
โ–ถ Harga Paket Rp. 15.240.000
๐Ÿ’ฐ Dapat deposit langsung Rp. 1.000.000
๐Ÿ’ฐ Dapat deposit lagi Rp. 500.000 per 10 hari selama 60 kali (Rp. 500.000 x 60 kali = Rp. 30.000.000)
๐Ÿ’ฐ Total deposit: Rp. 1.000.000 + Rp. 30.000.000 = Rp. 31.000.000
๐Ÿ’ฐ Keuntungan bersih: Rp. 31.000.000 - Rp. 15.240.000 = Rp. 15.760.000
Paket ๐Ÿ‘‰ PLATINUM
โ–ถ Harga Paket Rp. 39.600.000
๐Ÿ’ฐ Dapat deposit langsung Rp. 1.500.000
๐Ÿ’ฐ Dapat deposit lagi Rp. 1.500.000 per 10 hari selama 65 kali (Rp. 1.500.000 x 65kali = Rp. 97.500.000)
๐Ÿ’ฐ Total deposit: Rp. 1.500.000 + Rp. 97.500.000 = Rp. 99.000.000
๐Ÿ’ฐ Keuntungan bersih: Rp. 99.000.000 - Rp. 39.600.000 = Rp. 59.400.000
Paket ๐Ÿ‘‰ VIP
โ–ถ Harga Paket Rp. 72.000.000
๐Ÿ’ฐ Dapat deposit langsung Rp. ๐Ÿ’ฐ Dapat deposit langsung Rp. 2.000.000
๐Ÿ’ฐ Dapat deposit lagi Rp. 3.000.000 per 10 hari selama 60 kali (Rp. 3.000.000 x 70 kali = Rp. 210.000.000)
๐Ÿ’ฐ Total deposit: Rp. 2.000.000 + Rp. 210. 000.000 = Rp. 212.000.000
๐Ÿ’ฐ Keuntungan bersih: Rp. 212.000.000 - Rp. 72.000.000 = Rp. 140.000.000

Reward deposit dapat ditarik tunai atau digunakan untuk isi pulsa HP all operator atau Token PLN

Info lebih lanjut:
WA: 0896-0325-3634

#bisnispulsamurah #bisnistoken #bisnistokenpln #mymi1 #mymi1international #mymi1global #mymi1indonesia #paytreners #paytrenuym #paytreninaja #paytren #dutanetworkindonesia #dutanetwork #pulsa168 #jualpulsamurah #bisnismlm #peluangbisnis2016 #peluangbisnis

Token PLN termurah sejagad raya!
Token 100.000 hanya Rp. 97.500
Token 200.000 hanya Rp.

195.000

Syarat sangat mudah:
1. Follow IG @mymi1.id DAN Like Facebook: www.facebook.com/Mymi1GlobalNetwork
2. Per account hanya bisa 1 kali order.
3. Kuota terbatas.
4. Anda puas silakan like dan kasih testimoni.
5. No tipu2.
6. Tanyakan persediaan kuota melalui Whatsapp: +62 896-0325-3634

#pulsamurmer #tokenpln #tokenplnmurah #pulsaelektrik #bisnispulsamurah #bisnispulsaonline #bisnistokenpln #jualtoken #jualtokenpln #promotoken #tokenplntermurah #dutanetworkindonesia #pulsa168 #mymi1 #mymi1international #mymi1global #dutaglorycommunity #bisnisdni

Mymi1 telah menandatangani kerjasama dengan DMI (Dewan Masjid Indonesia) yang diketuai bapak Jusuf Kalla untuk membangun 3.148 tower di masjid-masjid di DKI Jakarta.

Tower ini merupakan persiapan Mymi1 meluncurkan SIM CARD dan disewakan ke provider2 seluler. Setelah pilot project ini berhasil, Mymi1 akan membanguan tower di lebih dari 1 juta mesjid di seluruh Indonesia.

Ayo segera ambil posisi join Mymi1 sebelum booming di indonesia.

Mymi1 memberikan bukti, bukan janji... #mymi1 #mymi1international #mymi1global #mlmpulsa #bisnispulsa #bisnistoken #bisnistokenpln #pulsamurah #tokenplnmurah #pulsasimpati #pulsaindosat

Kantor pusat Mymi1 International di Kuala Lumpur, Malaysia.

#tokenmurah #pulsamurah #pulsaxl #pulsamentari #pulsatelkomsel #pulsatermurah #mymi1international #mymi1 #mymi1global

Masih ragu??? Ini bukti terbaru bahwa Mymi1 serius ingin memperluas jaringan dan sedang sangat berkembang di beberapa negara termasuk Indonesia...

Kalau anda masih ingin berpikir ulang,maka anda pasti ketinggalan... #mymi1 #mymi1international #mymi1awesome #mymi1global #job #work #business #mlm #multilevelmarketing #networkmarketing #join #us #to #gain #success #billionaire #millionaire #youngandsuccessful #youngbillionaires #youngmillionaires #indonesia #jawatimur #eastjava #malang #kediri #surabaya #nganjuk #thebest

Liputan buka bersama Dewan Masjid Indonesia dengan PT. Mi One Global, Bpk.

Yunus Yosfiah selaku Chairman Mi1 Indonesia menjelaskan visi Mi1 utk kedepannya... #mymi1 #mymi1international #mymi1awesome #mymi1global #job #work #mlm #networkmarketing #multilevelmarketing #tvri #antv #join #us #to #get #success #business #youngandsuccessful #youngbillionaires #youngmillionaires #millionaire #billionaire #kediri #malang #surabaya #nganjuk #eastjava #jawatimur #indonesia

ANTARA A DENGAN B . YANG MANA PILIHAN ANDA??? JIKA ANDA PILIH B, BERMAKNA KITA GENG!! HEHE

016885425
#MYMI1RICH #MYMI1INTERNATIONALTELCO
#MYMI1POWER #MYMI1GLOBAL
#MILLIONAIRE

KENAPA SAYA PILIH MYMI1 SEBAGAI PAYMASTER?

โ„Harga electric TNB pon dah naik,drpd dok mengeluh baik saya ambil langkah BIJAK โ„BIL UTILITIES mmg wajib bayar setiap bulan โ„Semua jenis TOPUP ada dlm MYMI1 โ„Bayar bil prepaid,broadband pon boleh โ„TOPUP INTERNATIONAL ada dalam MYMI1 โ„MYMI bagi REBATE SETIAP BULAN pada saya โ„Sangat mudah & prosesnya cepat โ„Jimat masa dan tenaga โ„Nak bayar anytime pon boleh, tengah malam, pagi buta pun boleh NO PROB! โ„Nak jual TOPUP kat member pon boleh. โ„Boleh jadi SERVICE PROVIDER, goyang kaki pun DUIT MASYUK! โ„Point TC boleh dijual kepada company โ„Semuanya Dihujung Jari

Nak jadi bijak macam saya?
Whatsapp 0168854024

#MYMI1INTERNATIONALTELCO
#MYMI1GLOBAL #MYMI1RICH
#MILLIONAIRE #MYMI1POWER

For Details please contact this number
0168854025
#MYMI1INTERNATIONALTELCO

#MYMI1GLOBAL #MYMI1STATION

Mi1 bukan senarai blacklist BNM!

ini latest list dari BNM.. Boleh chek sendiri..

Ini bukan main-main!! Kenapa mymi1 tiada dalam senarai blacklist BANK NEGARA MALAYSIA?

KERANA MYMI1 ADALAH REAL BISNES

SISTEM PENJIMATAN DAN KEUNTUNGAN

CHECK SENDIRI !

For Details please contact this number
0168854025
#MYMI1INTERNATIONALTELCO
#MYMI1GLOBAL #MYMI1STATION

#MYMI1INTERNATIONALTELCO #MYMI1STATION #MYMI1GLOBAL

KELEBIHAN UTAMA syarikat MYMI1 ni, anda akan dapat rebate dalam tempoh setiap 10 hari.

Kelebihan kedua MYMi1 ni, once anda masuk, anda ; โŒ TAK PERLU CARI ORANG โŒ TAK PERLU JUAL PRODUK โŒ TAK PERLU SUSAH- SUSAH โŒ TAK PERLU KOMITMEN UNTUK MAINTAINKAN AKAUN

anda masuk, anda sendiri untung, anda tunggu je setiap 10 hari, duit masuk dalam akaun, cukup bulan, bayar bill :) itu sahaja. โœ”๏ธ BILL ASTRO โœ”๏ธ BILL UNIFI โœ”๏ธ BILL TNB (elektrik rumah) โœ”๏ธ BILL TM

Pun boleh bayar guna account mymi1.

Jadi, sampai bila nak bayar bill (belanja hangus) tanpa dapat ape2 rebate/ untung?

For Details please contact this number
0168854025
#MYMI1INTERNATIONALTELCO
#MYMI1GLOBAL #MYMI1STATION

Apabila memilih bisnes, pilih bisnes yang 'sustainable', yakni bisnes itu jenis yang mampu bertahan dalam pasaran.

+ Sampai bila-bila pun produk kita itu diperlukan orang. + Sepanjang tahun pun produk kita itu mampu dibeli orang. Baik pada musim hujan mahupun musim panas, produk itu tetap laku. Orang mahukan produk kita, dan harganya mampu dibeli. + Pada masa ekonomi merudum sekalipun, produk kita masih dapat dijual.

Kepada sesiapa yang ingin ketahui lebih lanjut
WhatsApp/pm ๐Ÿ“ฑ0197070312

#Reloadcredit
#MyMi1global
#Mi1
#MoreinOne

@Regrann from @mymi1_asia - Grand opening mi1 station

#bisnis ย  #peluangusaha ย  #peluangbisnis ย  #investasi ย  #mlm ย  #membergetmember #bandung ย  #indonesia ย  #singapore ย  #malaysia ย  #thailand ย  #pulsa ย  #kaya ย  #freedom #sukses ย  #mymi1global ย  #mymi1international ย  #mymi1 ย  #mi1 ย  #mi1biz ย  #jakarta
#jawabarat ย  #bandungjuara ย  #jabarkahiji ย  #franchise ย  #asian ย  #global #Regrann

[DUIT GAJI HANGUS]
Nak join mymi tapi takut tak dapat balik modal?

Ni je jawapan abam bagi... Tak payah join kalau takut.. tak ada siapa paksa join. Bayar je bil dan topup telefon awak macam biasa.. Bayar dan terus membayar.. hangus dan terus hangus begitu aje.. Yang hangus gaji awak.. bukan gaji saya.. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‰ Zyanne Alli - 013-2460993/016-7220911

#zyanneindulgence #zyannealli #sayajual #repost #repostapp #mymi1 #mymi1global #mymi1globalsdnbhd #mymi1international #mymi1awesome

[SENARAI TELCO YG MYMI1 BERURUSAN]
Ini adalah screenshot dr sistem Mymi1 leader sy.

Tgk byk mana bil telco telco yg anda boleh byr jika jd ahli Mymi1. Tak mgkn Mymi1 ni scammer/money game sbb jumlah JUTAAN RINGGIT $$ telah dilabirkan utk membeli topup credit oleh ayarikat Mymi1 aebwlum kita menjadi ahli lg.
Tak pernah plak nk byr bil2 atau topup tak boleh sbb creditdah habis. Pernah tak nak topup prepaid handphone di stesen minyak, 7-E dsb nya lepas tu cashier cakap; "maaf, mesin offline Encik?" Ye lah, takkan nk kata topup dh habis kan....apa barangggg....? PM akak laju2 utk mengetahui lbh lanjut bagaimana nk jimat & untung.... Zyanne Alli -013-2460993/016-7220911

#zyanneindulgence #zyannealli #sayajual #repost #repostapp #mymi1 #mymi1global #mymi1globalsdnbhd #mymi1international #mymi1awesome

[KPDNKK dan BNM]
Part III

Ingat senang ke nak dapat kebenaran untuk jual topup dalam sistem online kalau tiada "mou" dgn setiap telco untuk beli credit secara pukal.

Dan kenapa Mymi1 postponed untuk masuk Singapore? Sebab tiada persetujuan semasa perbincangan dengan telco sana dengan Mymi1๐Ÿ˜ƒ

Seperti saya nyatakan sebelum ini.. Mymi1 telah mendapat sijil dari Lembaga Pelindung dan Kebaikkan Penguna Malaysia (LPKPM - rujuk kpd gambar yg dikepilkan) jika anda di tipu .sila buat report. Skrg yg diperlukan utk anda bertindak PANTAS!
PM akak laju2... Zyanne Alli - 013-2460993/016-7220911

#zyanneindulgence #zyannealli #sayajual #repost #repostapp #mymi1 #mymi1global #mymi1globalsdnbhd #mymi1international
#mymi1awesome

[KPDNKK dan BNM]
Part II

Sebab kita deal dengan company telco yang besar2.

Sesuatu agreement akan legal sekiranya semua yang asas tentang company legal. Buat agreement dengan pengedar dadah untuk jadi agreement tu tak sah dan tak laku di mahkamah.

Sebab benda salah disisi undang. Maknanya jika telco setuju berbisnes dgn Mymi1, ia menunjukkan Mymi1 ni OK. Bisnes yg sah. Lagi satu cuba anda suruh BNM tanya dan siasat maybank, cimb, rhb dan banyak lagi online bank yang jual prepaid online, ada tak kelulusan BNM ? Mana surat kebenarannya ? Kenapa tak papar surat kebenaran BNM dalam sistem online bank bank tu. Konsepnya sama saja dgn Mymi1.
Zyanne Alli - 013-2460993/016-7220911

#zyanneindulgence
#zyannealli #sayajual #repost #repostapp #mymi1 #mymi1global #mymi1international #mymi1globalsdnbhd #mymi1global #mymi1awesome

[KPDNKK dan BNM]
Part I
As salam & selamat pagi Jumaat!

Soalan :

Mymi1 ni ada kelulusan KPDNKK tak? ๐Ÿ’ฌ

Kita bukan product kesihatan yang perlukan KPDNKK dan kita tidak ada kaitan dengan bank negara sebab kita Business Topup dan bukannya Investment atau Money Game. Kalau company Mymi1 ni tak bagus ia tak akan dapat TITLE SDN BHD dan kita ada 6 negara yang bekerjasama dengan company-company gergasi di beberapa buah negara. Kalau Mymi1 ni biasa2 ia tidak akan dapat masuk ke pasaran luar negara so terbukti pasaran kita memang meluas.

Soalan : Mymi1 ni dah daftar ke belum dengan BANK NEGARA MALAYSIA? Apa gerenti untuk kami tak kena tipu nanti? ๐Ÿ’ฌ

Ok, Mymi1 ni ada produk. Orang bisnes / niaga produk macam gula, beras, barang gudang besar2, angkut bertreler, turn over millon2, tak kena block dgn BNM pun, sebab ada PRODUK. Produk Mymi1 adalah RC (Reload Credit)

Mymi1 bukan bisnes dalam gelap. Kita ada office headquarters di KIP TOWER, Selayang, KL.
Pergi kedai nak beli barang cuba tanya dia ada kelulusan BNM tak? Dia mesti cakap "awak ni dah makan ubat ke belum?".
Sebab setiap hari company memang rolling duit dengan cepat dalam pembelian RC dari TELCO TELCO YG JADI MERCHANT PARTNER dalam Mymi1.
Setiap telco ada harganya untuk sign mou merchant tu. Ingat senang ke telco telco besar nak bagi kredit reload pukal banyak2. Semua ada hak persetujuan pembelian pukal dengan telco ni dan ada yang perlu dibayar sehingga 1 Million.

Company berhabis RM 5 juta untuk beli Reload Credit secara pukal untuk 4 negara (Malaysia, Indonesia, Thailand dan Singapore) Sebab setiap hari company akan topup balik ikut jualan harian. Company fokus telco yg repeat sales tinggi setiap hari. Kalau company Mymi1 jalankan bisnes dalam gelap takkan telco yang besar2 nak terima. Mereka ada law advisor. Tentu dah refer.
Zyanne Alli - 013-2460993/016-7220911

#zyanneindulgence #zyannealli #sayajual #repost #repostapp #mymi1 #mymi1international #mymi1global #mymi1globalsdnbhd

Refleksi,

Kenapa BANK yang pendapatan sudah ber"Billion" ringgit masih berlumba-lumba "IKLAN" promosi tentang servis pembayaran bil utiliti??

Sudah tentu mereka "nampak" permintaan pasaran bagi bayaran bil dan reload prepaid sangatlah tinggi.

Bagi kita? Adakah kita ada kemampuan kewangan untuk setup satu servis bayaran bil?

95% kalangan kita tak punya modal untuk lakukan perkara tersebut. Ini hakikat yg pahit wajib kita telan.
Namun, melalui MyMi1, sekarang semua org boleh buat bisnes macam yang bank buat "SERVIS BAYARAN BIL BULANAN"

Semuanya hanya di hujung jari, mudah , cepat dan menjimatkan. Bermakna kita juga boleh dapat untung dihujung jari juga.
Bermula dengan modal paling MURAH, RM420 kita punya peluang sama dengan bank untuk raih keuntungan. Nampak?

Untung sudah tentu untung, jika bernasib baik, boleh dapat lagi rewards FREE dari MyMi1
Ok ke Ok? Tak faham? Jom hubungi saya yg dah ahli. PM laju2 skrg...tndakan pantasss... Zyanne Alli - 013-2460993/016-7220911

#zyanneindulgence #zyannealli #sayajual #repost #repostapp #mymi1 #mymi1international #mymi1global #mymi1globalsdnbhd

[ORG BIASA2 vs ORG BIJAK]

Zaman2 ekonomi tk brape comel ni kita ada 2 pilihan....(utk org2 yg duit gaji yg tk brape nk ckup dan duit niaga juga yg tk brape nk ckup) ๐Ÿ’ฅBERJIMAT dr segi perbelanjaan - tp jgn smpi diri sndri & kluarga trseksa pulak gara2 nk berjimat smpi jd tahap kedekut ๐Ÿ’ฅCARI EXTRA INCOME - tp brape org yg sanggup berkorban tenaga & masa utk cari pendapatan tambahan bg menampung perbelanjaan & kos sara hidup zaman skrg.....majoriti org hanya merungut & komplen serta menyalahkn org lain & kerajaan walhal kita punyai pilihan utk berusaha & berubah โœ… Pilihan di tgn anda....tp sekiranya anda nk jd PENGGUNA BIJAK, nk berjimat tanpa mengubah lifestyle anda & kualiti kehidupan sblm ini, sistem MYMI1 dh terbukti dan testimoni2 dh trlalu byk....sila PM akak laju2 utk info lanjut ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Zyanne Alli - 013-2460993/016-7220911

#zyanneindulgence #zyannealli #sayajual #repost #repostapp #mymi1international #mymi1 #mymi1global #mymi1awesome

Sekali gaji pencen kita Mymi1 bayar ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’กโคต
1. KWSP - 6.40%
2. ASB - 7.75%
3.

Tabung Haji - 8.00%
4. Tone Excel - 26.00%
5. Mymi1 International - 157%

Mana lagi untung ? Saya tak minta anda percayakan saya Tapi anda boleh search & lihat sendiri .. ๐Ÿ˜Š www.mymi1.com

Zyanne Alli - 013-2460993 / 016/7220911
#zyanneindulgence #zyannealli #sayajual #repost #repostapp #mymi1 #mymi1globalsdnbhd #mymi1international #mymi1global

Perbezaan pengiraan tanpa akaun Mymi1 dan dgn menggunakan akaun Mymi1.

Tak kira berada di mana, asalkan ada internet, dah boleh bayar bil dan beli reload credit.

Jimat masa, tenaga, petrol, saman parking dan lain2.

Selain tu dapat extra keuntungan Sehingga 157% bergantung pada pakej yg di ambil...Hanya guna sendiri2 shj.

Suka tak suka, tetap kena bayar bil...Tetap kena beli reload prepaid.

Zyanne Alli- 013-2460993/016-7220911

#zyanneindulgence #zyannealli #sayajual #repost #repostapp #mymi1international #mymi1 #mymi1global

[PASIF Vs AKTIF @ REWARDS]
Sebagai ahli MYMi1 anda akn dpt 3 Plan Pemasaran serentak.


_______________________________________
โ— Plan Pasif @ 1 income.
โ— Plan Aktif @ 1+4 incomes
โ— Plan Rewards @ 6 bln / 12 bln.

A) Bermula pada belian pakej asas hanya #RM420 anda sudah ada 1 aset mudah alih iaitu System Backoffice Mymi1..
Anda juga akn dapat; โ— Rebate members
โ— Plan income Pasif setiap 10 hari
โ— Sistem on9 Payment Gateway

B) Apabila anda brkongsi faedah & keuntungn bis Telco ini pd famili & rkn2 maka anda akn dapat., +4 Bonus harian mgikut jumlah pndaftrn: โ— Bonus Persembahan 5%
โ— Bonus Pengenal 8%
โ— Bonus Pasangan 10%
โ— Bonus Persamaan shgg 18%

C) Hanya di MYMi1.. Bisnes ini menetapkn setiap pendapatan yg diterima adalh bersih. Bebas drp Yuran, Caj @ mainten bulanan.

Bahkan stiap pakej yg brjaya di jual akn dihadiahkan Mata Ganjaran (Point Value) utk ditukar kpd aset2 mewah mgikut kelayakkn jumlah PV yg trkumpul..
___________________________

#KESIMPULAN

Modal RM420 | Bisnes Telco MYMi1
Sangat berbaloi untuk anda miliki.

Rezeki ada dimana2.. Datang dgn pelbagai cara... Whatsapp/Telegram
Zyanne Alli - 013-2460993/016-7220911

#zyanneindulgence #zyannealli #sayajual #repost #repostapp #mymi1 #mymi1international #mymi1global #mymi1awesome

Road to success
#mymi1 #mymi1global